Metro
Metro Binnenland 11 dec 2015 / 17:02 uur

Club Capital: Pluk Amsterdam

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Dit keer: Rachel Siwaletti over Pluk Amsterdam.

Zet mij in een zaak met ijzersterke koffie, kersverse smoothies, interieuraccessoires én een visgraatvloer en mij heb je, hoor. Pluk Amsterdam is een paradijs in de Negen Straatjes voor interieuraddicts en healthy food lovers!

De kleurrijke bloemen en de hoek vol met vers fruit steken prachtig af tegen de hagelwitte muren en houten balken. Houd je van een licht en fris interieur? Dan gaat je hart hier vanzelf sneller kloppen. Voeg er dan ook nog eens vriendelijk personeel aan toe en je nieuwe favoriete hangout is een feit.

Boven staan tafeltjes waar het knus vertoeven is en beneden kun je je kooplust de vrije loop laten gaan. Deze hotspot is dus meer dan alleen een fijne stek voor een hapje en een sapje ,want ook de leukste lifestyle artikelen voor je huis scoor je hier.

Binnenlopen voor een take-away mag ook. Maar wedden dat je even blijft plakken?

Adres: Reestraat 19
Openingstijden: Elke dag 09.00-18.00 en zondag 10.00-18.00

Cijfer: 8,5
Interieur: * * * * *
Prijs/kwaliteit (eten): * * * *
Prijs/kwaliteit (accessoires): * * * * *

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com voor je dagelijkse portie interieur inspiratie, hotspots en smakelijke hapjes. En volg De Huismuts op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: Pluk Amsterdam
Sluiten