Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 24 nov 2015 / 08:46 uur

Warme prak wordt in Rotterdam al in de super bereid

Een supermarkt waar je na het doen van boodschappen direct kunt aanschuiven voor de warme maaltijd? Tot deze week ondenkbaar. Na deze week een realiteit in Rotterdam. De stad heeft daarmee een primeur.

Winkelformule

Supermarktketen Coop Vandaag opent morgen, woensdag 25 november, drie kleine stadswinkels mét keuken waar je terecht kunt voor een ovenschotel, noedels met kip en spaghetti bolognese. Een op de Oostzeedijk in Kralingen, één op de Mariniersweg in het centrum en een op de Zwart Jansstraat in het Noorden. „Ze hoeven zich niet aan het aangeboden menu te houden hoor,” vertelt projectleider Chris van den Ven tegen het AD. „Ze mogen ook hun eigen broodje samenstellen.”

New York

Het Rotterdams concept lijkt verdacht veel op de New Yorkse variant van een deli, waar bezoekers ook dagelijks terecht kunnen voor maaltijden. „Je vindt hier alles wat je ook in een normale supermarkt hebt, alleen is er minder keuze.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Warme prak wordt in Rotterdam al in de super bereid
Sluiten