Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 13 nov 2015 / 15:30 uur

Taakstraf voor pizza smeren in partners gezicht

Met deuren slaan, met servies gooien of schelden, tijdens een ruzie kunnen de emoties soms hoog oplopen en natuurlijk doen mensen dan wel eens gekke dingen waar ze later misschien spijt van krijgen. Een 28-jarige man uit Spijkenisse heeft het echter wel erg bont gemaakt: hij smeerde pizza in het gezicht van zijn partner, waardoor zij krassen en wondjes in haar gezicht opliep. Dat meldt het AD vrijdag.

Stevige topping

‘’Daar moet wel een hele stevige topping op hebben gezeten’’, aldus de aanklager, die er volgens het AD van uitging dat de vrouw ‘ernstig letsel’ opliep door de actie van haar vriend.

Saus of wond

Hoewel het incident vorig jaar plaatsvond, was de rechtszaak donderdag. De politie had foto’s gemaakt van de vrouw, waarop rode plekken in haar gezicht te zien zijn. Of dit pizzaresten of verwondingen zijn, was tijdens de rechtszitting niet duidelijk, maar de rechter veroordeelde de pizzasmeerder tot een werkstraf van veertig uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken.

De man, die al eerder zou zijn veroordeeld voor huiselijk geweld, was zelf niet aanwezig bij de zitting. Wel heeft hij zijn pizzadaad destijds op het bureau bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taakstraf voor pizza smeren in partners gezicht
Sluiten