Zoë Boven
Zoë Boven Binnenland 28 nov 2015 / 19:50 uur

Schotse toerist spoorloos in Amsterdam

Hij is als sinds 15 november spoorloos verdwenen in Amsterdam, de Schotse toerist Chris Nelson. Zijn familie heeft zondag en persconferentie gepland om aandacht voor zijn verdwijning te vragen.

De 24-jarige Chris Nelson ging zondag 15 november in de vroege ochtenduren even een luchtje scheppen, hij kon kennelijk niet slapen. Hij verbleef samen met zijn verloofde bij vrienden op de Recht Boomssloot in Amsterdam, dat meldt De Telegraaf.

Heimwee

In Duitsland, waar Nelson woonde, had de man veel last van heimwee naar zijn familie en was geregeld neerslachtig. Toch gelooft zijn familie, die zich ernstige zorgen maakt, niet dat hij daarom is verdwenen. De Schot zou binnenkort namelijk weer samen met zijn verloofde in Schotland komen wonen.

Chris Nelson heeft een normaal postuur en is ongeveer 1,80 meter lang. Hij heeft groene ogen en rood haar. Toen hij vertrok had hij een bril op, een zwarte trui met capuchon en zwarte Nike-sportschoenen aan.

Reageer op artikel:
Schotse toerist spoorloos in Amsterdam
Sluiten