Job Halkes
Job Halkes Binnenland 5 nov 2015 / 12:30 uur

Run op Balmain collectie H&M in Koopgoot

Wie donderdagochtend langs de Rotterdamse Koopgoot liep keek wellicht wat vreemd op. Een massa mensen had zich daar voor de ingang van de H&M verzameld om als eerste te kunnen shoppen in de Balmain collectie gemaakt door kledingontwerper Olivier Rousteing.

De eerste bezoekers stonden er al rond zes uur vanochtend. Elk jaar stunt de modeketen met een collectie van een bekende ontwerper. Balmain ontwierp voor H&M 44 stuks kleding en 25 accessoires voor vrouwen. Ook voor mannen was er genoeg keus. Zij konden kiezen uit 31 kledingstukken en 9 accessoires.

Binnen 15 minuten was de hele collectie uitverkocht.

https://twitter.com/i/status/662184660550737920

Reageer op artikel:
Run op Balmain collectie H&M in Koopgoot
Sluiten