Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 24 nov 2015 / 10:00 uur

Rotterdamse haven vanaf de bank fullscreen bekijken

De Rotterdamse haven is een geval apart. Rotterdammers zijn er trots op en de stad is er groot door geworden, maar waar de Eemhaven nu precies ligt en hoe groot de tweede Maasvlakte is weten velen niet.

Virtuele tour

Om iets meer inzicht te geven in het reilen en zeilen van de grootste haven van Europa lanceert het Havenbedrijf Rotterdam daarom Port360: een virtuele tour door de Rotterdamse haven. En zo is ruim 42 kilometer aan havengebied zelfs te bekijken vanachter het bureau.

Fullscreen

Hoe? Door de 15 unieke 360 graden luchtfoto’s die het havengebied de afgelopen maanden heeft gemaakt. Het Havenbedrijf werkt momenteel nog aan de ontwikkeling van de tour. Bedoeling is om toeristen in de toekomst in een opslag te laten zien wat er waar allemaal te doen is en welke bedrijven waar zijn gevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse haven vanaf de bank fullscreen bekijken
Sluiten