Metro
Metro Binnenland 17 nov 2015 / 09:05 uur

Gezellige hotspot op de Ringdijk

Mojo is die gezellige hotspot op de Ringdijk, met dat waanzinnige terras dat altijd vol zit met mensen. Ik heb hier verschillende keren geborreld in de zon, maar vorig weekend kwam ik erachter dat de lunch bij Mojo ook heel erg goed is. Mojo is een gezellige zaak waar je vooral op donderdag en vrijdag maar lastig weg komt. Na het eten stromen de laatste borrelaars binnen en dan blijft het gezellig tot ruim na middernacht. Tafels aan de kant, de muziek wat harder, en helemaal top: tot sluit kan je bitterballen en andere snacks bestellen. Ideaal! Bij Mojo kan je ook heel goed eten, de burgers zijn top en de spareribs, daar zijn ze beroemd mee geworden. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook een hele lekkere quinoa salade met homemade falafel, mandarijn trifle met hangop en Toblerone als toetje en dan weer door naar de borrel. Alles wat bij Mojo geserveerd wordt, maken ze zelf en ze proberen om zoveel mogelijk biologisch en lokaal in te kopen. Geen slappe en smakeloze café hap, maar echt goed en lekker eten. De Chesterfields achterin de zaak zijn ideaal om op zondagmiddag neer te ploffen met een warme chocolademelk. Feestje geven? Ook dat kan bij Mojo!

Rebecca Boektje van MyTravelBoektje.com geeft elke maand een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam.

Cijfer: 8,5

Prijs / Kwaliteit: ****

Eten: ****

Design & Ambiance: *****

Mojo: Ringdijk 3, 1097 AA Amsterdam

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, kijk op http://www.mytravelboektje.com
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijft altijd op de hoogte!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezellige hotspot op de Ringdijk
Sluiten