Metro
Metro Binnenland 30 nov 2015 / 19:22 uur

Club Capital: Ree7

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rachel Siwaletti.

In de knusse Negen Straatjes zit, hoe kan het ook anders, een superknus lunchzaakje. Ree7 is dé plek waar je afspreekt met een vriend of vriendin voor een lekker bakje koffie, het bevredigen van de zoete trek of een fijne lunch.

In het weekend moet je soms even wachten op een plekje, maar dan weet je ook dat het goed zit. De dames die er werken, hebben allemaal een grote glimlach en zijn zeer vriendelijk. Van het interieur word je minstens zo blij.

Bestel sowieso de smoothie van de dag. Deze wordt altijd op een leuke manier geserveerd. De lunchkaart staat bomvol lekkers. Houd ook een klein gaatje over voor één van de overheerlijke taartjes. Bij Ree7 ga je genieten, dat is zeker.

Adres Ree7: Reestraat 7, Amsterdam

Cijfer: 9,5

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com voor je dagelijkse portie interieurinspiratie, hotspots en smakelijke hapjes. En vind De Huismuts op Instagram.

Lees ook: Club Capital over Lotti’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: Ree7
Sluiten