Metro
Metro Binnenland 23 nov 2015 / 15:00 uur

Club Capital: ELLE Decoration LIVE

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rachel Siwaletti.

Gaat jouw hart sneller kloppen van design, trends en interieurstyling? Zet dan op 28 en 29 november een groot kruis in je agenda. In de sfeervolle Posthoornkerk in Amsterdam worden deze dagen inspirerende lezingen, trendtalks, workshops en masterclasses gegeven. Daarnaast presenteert het team van ELLE Decoration een kleurrijke interieurexpositie waar het interieurdesign van de toekomst en klassiekers samenkomen.

De masterclasses worden gegeven door grote namen uit de designwereld. Volg bijvoorbeeld de masterclass kleur bekennen, hoe fotografeer je een huis of de invloed van internet op de designwereld.

Cadeau

Als je net zo enthousiast bent als ik, koop je nu een earlybirdkaartje op de website voor 10 euro. Deze kaart is geldig voor beide dagen en je krijgt er een cadeau ter waarde van 25 euro bij. Ook de twijfelaars zijn komend weekend welkom. Voor 12,50 euro koop je een kaartje aan de deur. Zie ik je daar?

Meer info vind je hier.

Adres ELLE Decoration LIVE: Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam

Lees ook: Club Capital over grand café De Tropen

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com voor je dagelijkse portie interieurinspiratie, hotspots en smakelijke hapjes. En volg De Huismuts op Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: ELLE Decoration LIVE
Sluiten