Metro
Metro Binnenland 10 nov 2015 / 15:40 uur

Club Capital: De Winkel van de Pepernotenfabriek

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Dit keer: Lotte Jansen.

Sinterklaas komt zaterdag weer aan in Nederland. Ik kijk er altijd enorm naar uit. Drie weken lang legaal pepernoten eten tot je erbij neervalt. Voor de pepernotenliefhebbers met mij is er goed nieuws: aan de Van Woustraat in Amsterdam zit namelijk een waar pepernotenwalhalla. Koekjesfabriek Van Delft Biscuits heeft hier een speciale pepernotenwinkel geopend.

In de winkel zijn naast de gewone pepernoten wel vijftig andere soorten pepernoten te vinden. Denk maar eens aan pepernoten met framboos, steranijs, truffel-kaneel, gember en nootmuskaat en chocoladekruidnoten met smaken als stroopwafel, yoghurt en sinaasappel. Ze hebben pepernoten ook in allerlei verschillende kleuren: gele, blauwe, rode, witte.

Sla dus deze week je pepernoten in, dan ben je zaterdag helemaal klaar voor de komst van onze lieve Sint en zijn Pieten!

Van Woustraat 101 , Amsterdam

Cijfer: 10 😉

Prijs / Kwaliteit: *****

Eten: *****

Design & Ambiance: *****

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: De Winkel van de Pepernotenfabriek
Sluiten