Metro
Metro Binnenland 9 nov 2015 / 12:52 uur

Club Capital: Coffee Room

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rachel Siwaletti.

Ik wil graag alle koffieliefhebbers oproepen om naar Coffee Room in de Kinkerstraat te gaan. Grote kans dat je deze hotspot al kent. Mocht je er nog nooit zijn geweest, dan wordt deze zaak na één bezoek sowieso je nieuwe favoriet.

Op een zonnige herfstdag neem je plaats op het grote terras, maar bij treurig weer is binnen zitten ook zeker geen straf. Coffee Room voelt huiselijk aan. Tegelijkertijd gaat werken als een speer, dankzij de goede koffie én wifi.

Lekkere trek

Voor de lekkere trek is de keuze reuze. Op de menukaart staan allerlei taartjes, sandwiches, soepjes, lekkere (vegetarische) tosti’s en nog veel meer. Coffee Room werkt zoveel mogelijk met lokale en biologische producten.

Probeer een fijn plekje op het bankje bij het raam te bemachtigen en je bent hier de hele middag niet meer weg te slaan.

Adres Coffee Room: Kinkerstraat 110, Amsterdam

Cijfer: 9,5
Interieur: *****
Prijs/kwaliteit: *****
Service: *****

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com voor je dagelijkse portie interieurspinsels, hotspot en smakelijke hapjes. En volg De Huismuts op Instagram.

Lees ook: Club Capital over grand café De Tropen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: Coffee Room
Sluiten