Anaïs Vije
Anaïs Vije Binnenland 26 nov 2015 / 13:27 uur

Blusbedrijf overweegt stappen tegen Feyenoordsticker

Het leek een onschuldig idee: een Feyenoordsticker op een brandblusser van het merk Ajax plakken. Toch overweegt de brandblusserfabrikant Chubb Fire & Security om stappen te ondernemen tegen de bedenkers van de plaatjes. Ze vinden het een ludieke actie, maar beraamt zich wel op juridische stappen.

„Ons merk moet zichtbaar zijn op de brandblussers, daarom gaan we uitzoeken of dit kwaad kan”, laat een woordvoerder van het bedrijf weten aan RTV Rijnmond. Ondertussen heeft het bedrijf al contact opgenomen met de stickerbededenkers.

Stickers

Giane Knaape en Robert zijn de twee Feyenoordfans in kwestie. Ze verkopen sinds begin deze week stickers met de naam Feyenoord. De stickers zijn bedacht om op Ajaxbrandblussers te plakken.

De twee willen graag doorgaan met hun actie: „Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat dit een leuk geintje is”, vertelt Giane. „Als de wet zegt dat we moeten stoppen dan zullen we dat doen, maar liever niet natuurlijk", zegt Robert. Tot nu toe hebben de jongens 100 stickers verkocht. „De volgende 100 zijn besteld", zegt Gian lachend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blusbedrijf overweegt stappen tegen Feyenoordsticker
Sluiten