Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 3 nov 2015 / 08:00 uur

Binnenkort in Rotterdam: spijkerbroeken op maat

Met spijkerbroekenwinkel Denoism komt de oude ambacht weer naar Rotterdam. Spijkerbroeken op maat, compleet naar jouw smaak, dat gaan Niek Logger en Marco Ouwerkerk realiseren. Een dingetje: het is wel alleen voor mannen.

Lees ook: De magie van denim

In de Hofbogen opent de Rotterdamse winkel half november. „In onze winkel kun je alles vinden wat een man wil hebben", vertelt Niek. „Pakken, spijkerbroeken, een lekkere hap en een boetiek waar je van skincare producten tot motorhelmen kunt kopen.”

Meer voor mannen

Als je in de winkel bent zie je door een glazenwand de mannen in het atelier aan het werk. „We hebben oude machines waarmee we de broeken maken. Het duurt wel wat langer, maar het resultaat is mooier, authentieker en beter”, weet Niek te vertellen.

De winkel verkoopt ook verschillende merken broeken zoals Samsøe Samsøe, Denham en Edwin. „We hebben broeken voor verschillende prijsklasse, tussen de 100 en de 338 euro.”

Lees ook: Levi’s werkt aan broek die smartphone kan bedienen

De op maat gemaakte spijkerbroeken zijn wat duurder. „Daarvoor ben je tussen de 400 en 500 euro kwijt, maar dan heb je de broek ook helemaal naar jouw wens, inclusief knopen, labels en noem maar op. Als we eenmaal patronen voor je hebben zijn de broeken nog maar de helft van de prijs.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkort in Rotterdam: spijkerbroeken op maat
Sluiten