Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 2 okt 2015 / 12:17 uur

Zoektocht naar jeugdliefde Alwies breidt uit!

De kans dat Ilse (76) haar jeugdliefde Alwies terugvindt, lijkt groter te worden. Metro plaatste donderdag een artikel over de Duitse Ilse die na bijna zestig jaar op zoek is naar haar Rotterdamse jeugdliefde. De eerste tips stromen binnen.

Lees ook: Duitse zoekt na 60 jaar haar Rotterdamse jeugdliefde

Veel lezers hopen dat Alwies en Ilse met elkaar worden herenigd. Het bericht wordt dan ook veelvuldig gedeeld op social media en mensen laten leuke reacties achter. Zo schreef Carina Emmers: „De Duitse/Nederlandse Romeo en Julia!”

Ook het KRO-radioprogramma Adres Onbekend laat aan Metro weten geïnteresseerd te zijn in het liefdesverhaal van Ilse en Alwies. Of het programma het verhaal daadwerkelijk oppakt, is nog onbekend.

Familie van Alwies

Naast reacties komen er ook tips binnen. De belangrijkste tip die tot dusver is binnengekomen is van Marja Heijnen. „Dit is een oom van mijn man. Ik weet niet zeker of hij nog leeft, maar daar ga ik achteraan”, schreef zij.

Inmiddels heeft Metro contact gehad met Marja en zoeken ook wij verder. Tips zijn nog altijd welkom. Je kunt ze naar [email protected] sturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoektocht naar jeugdliefde Alwies breidt uit!
Sluiten