Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 1 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Yoga of fiets maken op Rotterdams Stadhuisplein

Ondernemen zonder hoog budget en veel ervaring is mogelijk. Dat bewijzen Daniel Verschoor, Dorine Baars en Ruben Leufkens. Het drietal heeft de hele maand oktober een pand aan het Stadhuisplein waar de activiteiten verschillen van yoga tot fietsen repareren.

Lees ook: Fiets voor op vakantie is vanuit Rotterdam te huren

De drie zet het hele project op aan de hand van hun grote netwerk. „Hof bestaat door hulp van vrienden en familie. We zien tot nu toe iedere dag allerlei bekenden rondlopen die heel goed helpen”, vertelt oprichter Daniel.

Comfortzone

Het wisselende programma van kunst, literatuur, muziek, film en andere bijzondere en handige activiteiten wordt van dinsdag tot en met zaterdag gehouden. „De bedoeling is dat mensen uit hun comfortzone stappen. Als ze op dinsdag naar het programma kijken, een totaal andere activiteit zien en daar dan ook heengaan”, zegt Daniel.

Bijdrage

Met een flexwerkplek, koffiehoek, winkel waar ontwerpen van Rotterdammers worden verkocht en een expositie wordt het pand gevuld. Het drietal heeft weinig budget en vraagt daarom een kleine bijdrage voor iedere activiteit. Zo zijn er enkele activiteiten zoals films die worden vertoond, een poëzie avond en vindt er een kledingruil plaats. Ook is het mogelijk om je fiets te laten maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yoga of fiets maken op Rotterdams Stadhuisplein
Sluiten