Job Halkes
Job Halkes Binnenland 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Tropicana voor 1,7 miljoen verkocht aan BlueCity010

Het voormalige Tropicana is op een openbare veiling voor 1,7 miljoen euro verkocht aan Bluecity010. De veiling werd georganiseerd omdat de curator niemand kon vinden die het pand wilde overnemen voor de gevraagde prijs. Er lag namelijk nog een hypotheek van 2,5 miljoen op het gebouw.

Lees ook: Tropicana moet duurzaamheidspaleis worden

De afgelopen maanden kwamen verschillende ondernemers en investeerders op de proppen met ideeën. Het meest opvallende plan werd onlangs gelanceerd door twee ondernemers. Middels crowdfunding wilden zij het zwemparadijs in ere herstellen en moderniseren. Een andere ondernemer wilde er een overdekte tennishal van maken.

Bestemming

Wat er met het pand gaat gebeuren, is nog onbekend. „Er zijn verschillende mogelijkheden. De vraag is wat het precies wordt”, zegt Sabine Biesheuvel, projectcoördinator van Bluecity010. „We gaan met de gemeente overleggen wat er gaat gebeuren.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tropicana voor 1,7 miljoen verkocht aan BlueCity010
Sluiten