Carlo Doodeman
Carlo Doodeman Binnenland 21 okt 2015 / 10:00 uur

Theaters Leidseplein in actie voor vluchtelingen

De theaters en podia in de omgeving van het Leidseplein doneren woensdag hun opbrengst aan een goed doel: VluchtelingenWerk Nederland.

Speciaal programma

Bij sommige locaties is er sprake van een speciaal programma voor de donaties. Dat is onder andere het geval bij de voorstelling Nobody Home, een opvoering van vier theatermakers die zelf gevlucht zijn.

Lees ook: Warm welkom voor vluchtelingen op Amsterdam CS

Deelnemers

Culturele instellingen die niet een dergelijk programma hebben, geven hun reguliere opbrengst aan VluchtelingWerk Nederland. Deelnemende partijen zijn onder andere: De Balie, de Melkweg, Paradiso, Pathé City en Toneelgroep Amsterdam.

Reageer op artikel:
Theaters Leidseplein in actie voor vluchtelingen
Sluiten