Job Halkes
Job Halkes Binnenland 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Schoenenzaak strijdt met riemen tegen stadswachten

Schoenenwinkel Mascolori op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam gaat wederom de strijd aan met Stadstoezicht. De eigenaar moest eerder schoenen die tegen de boom voor de deur waren gespijkerd verwijderen. Nu waagt hij een nieuwe poging met riemen.

Lees ook: Restauranteigenaar woedend op Stadstoezicht

„We hopen dat dit wel mag”, vertelt ontwerpster Suzanne van Mascolori aan dichtbij.nl. „Je mag namelijk ook wildbreien om de stam van een boom.”

Een eerdere actie met schoenen die tegen de boom werden gespijkerd mocht niet van Stadstoezicht. Maar de schoenenwinkel geeft de strijd niet op om de straat meer kleur te geven. Suzanne: „Omdat we de Ketelbinkieprijs voor innovatief ondernemen gewonnen hebben, wilden we toch iets doen met de boom. En het werkt net als toen we die schoenen er op hadden gehangen. De mensen vinden het leuk en stoppen om er een foto van te maken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Schoenenzaak strijdt met riemen tegen stadswachten
Sluiten