Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 2 okt 2015 / 16:03 uur

Rotterdams acteertalent gezocht voor speelfilm!

De nieuwe Georgina Verbaan of Egbert Jan Weeber worden? Meld je dan aanstaande zondag in Schiedam.

Lees ook: Animatiefilm wint 48 Hour Project Rotterdam

Eindscène

De Rotterdamse acteursgroep Wunderbaum maakt de film Transition is the Mission en is nog op zoek naar 200 figuranten. Voor de eindscène van de film, die te zien zal zijn op het IFFR 2016, zoeken de makers nog kruipende figuranten en mensen die hun auto beschikbaar willen stellen.

Lees ook: Nederlandse film zoekt 375 sexy figuranten

Rotterdam plat

„Het wordt een surrealistisch eindbeeld van mensen die Rotterdam als het ware plat leggen”, laat de organisatie weten. De opnames vinden plaats op 4 oktober vlakbij de Gamma in Schiedam. Aanmelden kan via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdams acteertalent gezocht voor speelfilm!
Sluiten