Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Rott Spots: Cupcake Chic

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Tamara Jiménez.

Ondernemers Alex de Ruiter en Viran Tilakdharie hebben van hun passie hun beroep gemaakt. Ze besloten om de Cupcake Chic Dutch Urban Bakery te beginnen. Bij Cupcake Chic worden cupcakes elke dag vers gemaakt en dat allemaal met de hand.

De cupcakes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals red velvet, cookie dough, chocola en marshmallow. Geen trek in een cupcake? Kies dan voor de koekjes, macarons, taart, whoopie pie of één van de vele andere lekkernijen. Dat kan mooi in combinatie met een warme of koude drank.

Uitbreiding

De eerste Cupcake Chic Dutch Urban Bakery winkel opende in september 2010 in Den Haag en werd een succes. Daarop besloot het stel ook een winkel te openen in Rotterdam en op Schiphol.

Wat me opviel is dat het er in het weekend erg druk kan zijn. De mensen blijven maar binnenkomen. Het winkeltje zelf is niet erg groot dus voor je het weet staat er een enorme rij met mensen.

Beoordeling

Decor: 7
Service: 7
Prijs/kwaliteit : 7

Eindbeoordeling: 7

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rott Spots: Cupcake Chic
Sluiten