Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Rott Spots: Adem Inn

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Jojanneke Hagemeijer.

Heb jij ook weleens zin om je even terug te trekken? Geen werk, geen internet, geen gezeur aan je hoofd, niets dat moet en gewoon met een goed boek en een kop koffie ontspannen? Adem Inn, het eerste stiltecafé in Rotterdam, is de plek waar dat kan.

Ik was enigszins sceptisch toen ik over Adem Inn hoorde. Een plek zonder wifi, waar je niet tijdens een kop koffie kunt werken of alles tegelijk kunt doen. Dat is toch niet van deze tijd? Maar dat is het juist wel.

Het is even wennen, maar uiteindelijk is het een verademing om binnen te zijn. Daar is de buitenwereld niet belangrijk, maar jijzelf bent dat wel. Adem Inn is een plek waar je kunt onthaasten en nieuwe inspiratie op kunt doen.

Dag telefoon!

Het stiltecafé is speels ingericht. Voorin kun je, nadat je je telefoon in een van de kluisjes hebt opgeborgen en een kop koffie hebt besteld, plaatsnemen aan de leestafel. Hier kun je nog rustig met elkaar babbelen. Zodra je naar de ruimte achter de wand van oude raamwerken gaat, moet je helemaal stil zijn.

Deze ruimte is bijzonder door de teken- en schrijftafel, waar je kunt kleuren en tekenen of met de hand een brief kunt schrijven. Ook het oude bootje en de druppelvormige zitjes in de muur zijn bijzonder. Tegelijkertijd zijn dit heerlijke relaxte plekken om te ontspannen na een drukke dag.

Beoordeling

Decor: 9
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 7,5
Eindcijfer: 8,2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rott Spots: Adem Inn
Sluiten