Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 1 okt 2015 / 12:47 uur

Pepernoten snoepen in de Markthal

Pepernoten met frambozen-, stroop- of truffelkaneelsmaak, vanaf 1 oktober kun je ze allemaal uitproberen in de Markthal. Van Delft, ’s werelds grootste pepernotenfabrikant, opent voor ruim twee maanden een pepernootkraam in de overdekte food market.

Lees ook: Deze maand pepernootwinkels door hele land geopend

Vorig jaar stond de kraam ook al in de Markthal. Dat was een groot succes volgens Larissa Klijn, leidinggevende bij de kraam. „Dat was een geslaagd project en daarom staat de pop-upstore er nu weer. Het is een superlocatie.”

Bijzondere smaken

Net als velen is Klijn niet vies van de bijzondere smaken die ze bij de kraam verkopen. „Ik vind de framboospepernoot heel bijzonder. Ook krijgen we vrijdag de bosbessenpepernoot binnen, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Verder hebben we een Irish coffeevariant en een tiramisupepernoot.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pepernoten snoepen in de Markthal
Sluiten