Carlo Doodeman
Carlo Doodeman Binnenland 19 okt 2015 / 14:15 uur

Is een illegaal ADE-feest mogelijk op Koningsplein?

Hij is al eens met een kameel naar de discotheek geweest en heeft een vriend ooit zover gekregen dat hij een maand lang geen suiker at. Boris Lange probeert wekelijks viral te gaan op het internet en zo heeft hij tijdens het Amsterdam Dance Event ook wat georganiseerd: een illegaal feest op het Koningsplein.

Lees ook: Partij van de Dieren boos over stappen met kameel

Lange wilde weten of het mogelijk was om tussen winkelend publiek een illegaal feest te organiseren op een van de drukst bezochte plekken van Amsterdam. Ondanks de regen en kou is dat aardig gelukt. Er waren ongeveer 150 mensen voor anderhalf uur aan het dansen op de muziek van Dj’s als Feest DJ Ruud, Julian Jordan en Jay Hardway.

Zie hier het resultaat van een illegale rave op het Koningsplein:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Is een illegaal ADE-feest mogelijk op Koningsplein?
Sluiten