Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 1 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Hogeschool Rotterdam ontevreden resultaat Keuzegids

Een kleine vooruitgang boekt Hogeschool Rotterdam dit jaar in de hbo Keuzegids. Met een score van 58 punten ligt deze een half punt hoger dan vorig jaar. Toch is de hogeschool ontevreden over de geboekte vooruitgang.

Lees ook: 200 vluchtelingen naar de Hogeschool Rotterdam

Vooral het studiesucces en de studenttevredenheid vielen tegen. „De studenttevredenheid groeit weliswaar, maar niet hard genoeg om de gewenste stappen op de ladder te zetten. En we leveren vooral in op het gebied van studiesucces”, vertelt Ron Bormans, voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Rotterdam op de website van de school. „Daarover gaan we met de opleidingen in gesprek. We moeten scherp blijven, daar hebben studenten recht op.”

Topopleiding

Wel hebben meerdere opleidingen binnen de hogeschool de titel topopleiding gekregen. De opleidingen Leraar Aardrijkskunde, Verloskunde en Elektrotechniek behoren tot de top van het Nederlands Hoger Onderwijs.

Keuzegids

De Keuzegids vergelijkt de kwaliteit van hbo-opleidingen. Dit wordt gedaan aan de hand van studenttevredenheid, studiesucces en expertoordelen. De gids is voor decanen en scholieren die zich willen oriënteren op mogelijke vervolgopleidingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hogeschool Rotterdam ontevreden resultaat Keuzegids
Sluiten