Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 9 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Gin is eerste Rotterdammer met iPhone 6s

Eindelijk is het zover, de iPhone 6s ligt in de winkels. Maar liefst zeventig Apple-fans stonden in de nacht van donderdag op vrijdag voor de Vodafone-winkel aan de Lijnbaan. Zij zijn de eerste in Nederland met de nieuwste telefoon.

Lees ook: iPhone 6s: Beter, sneller maar wel goed aan de prijs

Het is ieder jaar weer een doel voor velen om de nieuwste Apple-telefoon als eerste te bemachtigen en dat was dit jaar niet anders. „Wij snappen dat echte iPhone lovers niet kunnen wachten op de nieuwe iPhone 6s”, zegt Bart Hofker, directeur consumentenmarkt Vodafone Nederland. „Daarom openen we in alle windstreken winkels en sturen we zelfs nachtkoeriers naar de Wadden zodat onze klanten als eerste de iPhone 6s in huis hebben.”

Benieuwd

De eerste klant in de regio Rijnmond kon om 00.01 uur op vrijdag de winkel binnen voor zijn telefoon. De 23-jarige Gin is erg nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes van het toestel. “Leuk om de eerste in Rotterdam te zijn met een iPhone 6s. Met name benieuwd naar de camera en de 3D touch. Snel naar huis om te checken”, vertelt de eerste klant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gin is eerste Rotterdammer met iPhone 6s
Sluiten