Job Halkes
Job Halkes Binnenland 8 okt 2015 / 07:40 uur

Duurzaamheidspaleis Tropicana valt niet overal goed

Dolblij is de organisatie achter BlueCity010. Zij wonnen woensdag de veiling van het voormalige Tropicana. Voor 1,7 miljoen euro mogen zij zich zo goed als zeker binnenkort de eigenaar noemen. De organisatie wil er een duurzaamheidspaleis van maken, waarin afval geen afval meer is.

Lees ook: Tropicana voor 1,7 miljoen verkocht aan BlueCity010

Op Facebook en Twitter zijn de mensen echter minder blij met de uitkomst van de veiling. Lizzy Kuijper laat op Facebook weten het triest te vinden. „Had graag weer willen zwemmen in ons tropisch zwemparadijs.” Ook Jolanda Van der Meulen had liever een duik willen nemen. „Hadden ze nou niet gewoon een ander pand kunnen kopen voor dat "duurzame" gezeik?”

Leon Pohel schrijft op Facebook ook niet veel te verwachten van BlueCity010. „De grootste reformwinkel van Europa! #geitenwollensokken.” Maar er is ook steun te vinden, bijvoorbeeld van Ico Treurniet. „Dat hele zwembad gebeuren is al eens gefaald, dus ben er niet rouwig om dat het ook nu niet terugkeert. Alohabar en Zwammenkwekerij, gefeliciteerd!”

Definitief besluit

Overigens is er nog een kleine kans dat de plannen niet doorgaan. Maandag moet Aegon, nu nog eigenaar van het pand, besluiten of ze het bod van de veiling accepteren.

Enkele reacties op de facebookpagina Kom ie uit Rotterdam dan?

View post on imgur.com

Reageer op artikel:
Duurzaamheidspaleis Tropicana valt niet overal goed
Sluiten