Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 22 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Creatief kamers zoeken: student Amy zingt een lied

Amy van Klaveren (19) zoekt een kamer in Rotterdam. Maar een goede kamer vinden, is lastig. Uit pure wanhoop schreef ze een lied. Ze plaatste een filmpje op Facebook met haar oproep en deze werd in twee uur tijd ruim tweehonderd keer gedeeld.

Lees ook: Man woont 30 jaar in studentenkamer

De studente Engels is overweldigd door alle reacties. „Ik zit vanaf vanmiddag al te shaken achter mijn computer. De oproep wordt zo vaak gedeeld en ik krijg zoveel reacties.” Ze heeft al een aantal kameraanbiedingen gekregen nadat ze de video had gepubliceerd, maar die waren wat aan de dure kant.

180 euro aan Kamernet

In haar nummer zingt Amy dat Kamernet ook veel te duur is en het daarom via deze manier probeert. „Ik ben wel lid geweest van Kamernet, maar het is elke keer 30 euro per maand. Ik heb het nu maar even stopgezet.” In totaal heeft Amy al 180 euro uitgegeven aan Kamernet.

„Ik dacht: laat ik het eens op een andere, goedkopere en originelere manier proberen. Nu ik zoveel reacties krijg, heb ik wel de hoop dat het gaat werken”, laat Amy enthousiast weten.

Hoi! Zoals een aantal van jullie wel weet ben ik al een tijdje op zoek naar een kamer in Rotterdam. Helaas wil het nog niet helemaal lukken, en omdat ik geen zin heb om nog een nier te verkopen om mijn lidmaatschap voor Kamernet te kunnen betalen, leek het me wel een goed idee om het op een andere manier aan te pakken. Daarom is hier een heel leuk filmpje waarin ik vertel/zing waar ik naar op zoek ben. Doei!PS: delen is lief maar het hoeft niet als je niet kans wilt maken op de allerbeste pannenkoeken van de planeetPPS: in HD ben ik iets minder vierkantPPPS: IK HEB EEN KAMER! https://www.facebook.com/amy.vanklaveren/videos/vb.100000639940939/1184436854920968/?type=3&theater

Gepostet von Amy van Klaveren am Donnerstag, 22. Oktober 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Creatief kamers zoeken: student Amy zingt een lied
Sluiten