Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 20 sep 2015 / 08:00 uur

Zondagtip: Keith Haring in de Kunsthal

In de Kunsthal Rotterdam is vanaf vandaag een bijzondere tentoonstelling te zien. Er hangen honderdtwintig kunstwerken van de invloedrijke Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990). ‘The Political Line’ is de eerste tentoonstelling in Nederland die uitvoerig ingaat op de sociale en politieke aspecten van zijn levenswerk. Ben je fan van het werk van Keith Haring? Dan moet je vandaag zeker langs komen. Julia Gruen, directeur van de Keith Haring Foundation, komt namelijk langs om vragen te beantwoorden.

Wat kost het?
Een regulier kaartje kost 12 euro. Studenten t/m 26 jaar zijn de helft goedkoper uit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zondagtip: Keith Haring in de Kunsthal
Sluiten