Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 18 sep 2015 / 08:59 uur

Topkok maakt ketchupmakarons voor bij de hamburger

Na vijf eerdere pogingen is het dan eindelijk zo goed als perfect: de ketchupmakaron. Diego Buik maakte in 2015 al de beste hamburger van Rotterdam, maar hij vindt dat nog niet bijzonder genoeg. De 32-jarige Rotterdammer heeft in zijn kokscarrière van achttien jaar al behoorlijk wat gerechten gemaakt, maar de hamburger blijft iets speciaals. Vanaf dinsdag kun je er dus ketchupmakarons (koekjes, red.) bij eten.

Image and video hosting by TinyPic

Dewi van Drecht (18)
Bij een makaron verwacht je iets zoets, dat is deze eerst ook. Daarna krijgt de makaron een hamburgersmaak. Heel apart om te eten, maar zeker niet vies. Ik vind de makarons lekker. Ik houd ook van hamburgers, dus dat komt goed uit.

Image and video hosting by TinyPic

André Portela (19)
De makaron smaakt naar een cheeseburger. Ik verwachtte iets zoets, maar dat viel mee. De smaak kan ik niet zo goed plaatsen. Is het nou zoet of een hartige snack?

Image and video hosting by TinyPic

Marga Berkelmans (52)
De smaak kan ik slecht thuisbrengen. Deze is niet erg sterk, een beetje laf. Voor mij zou het geen toegevoegde waarde hebben aan een hamburger.

Image and video hosting by TinyPic

Bart Vermaas (21)
De smaak is heel apart. Je proeft wel duidelijk de ketchup. Toch is het een hartige makaron. Het lijkt een beetje op de hamburger van de McDonald’s.

Image and video hosting by TinyPic

Jeroen de Weerdt (22)
Na een hamburger zou ik het wel lekker vinden om te eten. De makaron smaakt echt naar ketchup. Aan de binnenkant is-ie hartig, daar proef je de ketchup erg goed. Aan de buitenkant is-ie zoet. Lekker!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Topkok maakt ketchupmakarons voor bij de hamburger
Sluiten