Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 7 sep 2015 / 16:05 uur

Rudolph van Veen zorgt voor kerstgekte in Markthal

Verbaas je niet als je tegen een kerstman aanloopt in de Markthal. Rudolph van Veen presenteert dinsdag 8 september zijn nieuwe kookboek Rudolph’s Christmas. De eerste vijftig personen die zich volledig verkleed als kerstman om 16.00 uur bij de Wereld van Smaak melden, krijgen een gratis exemplaar van het boek.

Lees ook: Laaste kans voor Babbelbox

De mooist verkleedde kerstman of –vrouw valt helemaal in de prijzen, die wint een prijs voor twee personen. Als je niet bij de eerste vijftig hoort, krijg je wel een beloning. Daarnaast is Rudolph aanwezig voor een signeersessie.

Rudolph in het theater

Dit is niet het eerste kookboek van de 24kitchen-chef. Hiervoor schreef hij al diverse kook- en bakboeken. Dit jaar doet hij naast de boeklancering een theatertour met dezelfde naam als zijn boek. Tijdens deze culinaire voorstelling vertelt hij anekdotes, geeft hij kooktips en ontvangt hij een muzikale gast.

Op 7 december staat Rudolph met zijn kerstvoorstelling in Theater aan de Schie in Schiedam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rudolph van Veen zorgt voor kerstgekte in Markthal
Sluiten