Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 17 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Rough Guides entousiast over Rotterdam

De bekende internationale reisgids Rough Guides somt acht redenen op om Rotterdam te bezoeken. De architectuur wordt benoemd, maar ook het creatieve nachtleven en de kunst in openbare ruimtes krijgen een plaats in de lijst.

Lees ook: Italiaans en Noors magazine tippen Rotterdam

Volgens Stuart Forster, de auteur van het artikel, zie je in Rotterdam naast de gedurfde ontwerpen ook een ‘down-to-earth’ houding. „Door de progressieve houding tijdens de wederopbouw is Rotterdam een interessante stad om te ontdekken”, schrijft de journalist.

Goede verblijfplaatsen voor elk budget, ruim aanbod aan restaurants en de watertaxi zijn een aantal pluspunten die Forster aankaart. Via Twitter laat hij weten niet te kunnen wachten volgende maand weer terug te keren naar de Maasstad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rough Guides entousiast over Rotterdam
Sluiten