Esther Zandberg
Esther Zandberg Binnenland 10 sep 2015 / 20:40 uur

Rotterdamse agent strijkt eigen boetes op

Een agent van de Politie Eenheid Rotterdam heeft vermoedelijk flink lopen verdienen aan uitgeschreven boetes. De man wordt ervan verdacht zijn uitgeschreven boetes zelf te hebben geïncasseerd.

Cash betalen

De agent hield namelijk mensen aan omdat ze te hard zouden hebben gereden. Hij vroeg daarbij of de automobilisten het boetebedrag meteen cash konden betalen. Het geld dat hij overhandigd kreeg zou hij in zijn zak hebben gestopt. De man zou zich vooral hebben gericht op buitenlanders die niet wisten dat ze niet meteen hun boete hoefden af te tikken. Dit schrijft RTV Rijnmond.

3000 euro

De man uit Goudswaard is inmiddels ontslagen. Volgende week moet hij voor de rechter verschijnen en zal bekeken worden of hij daadwerkelijk schuldig is. In totaal zou de man zo’n 3.000 euro hebben verdiend met het incasseren van de boetes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse agent strijkt eigen boetes op
Sluiten