Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 11 sep 2015 / 08:15 uur

Rotterdam Social Media hoofdstad Benelux

Rotterdam is de social media-hoofdstad van de Benelux. Van 14 tot en met 18 september worden er in Rotterdam allerlei lezingen en masterclasses gehouden over social media.

Lees ook: Agenten delen emotioneel relaas op Facebook

Tijdens de Social Media Week komen online professionals uit zowel binnen- als buitenland naar Rotterdam om over hun werkveld te vertellen. Zo komen social media-experts van McDonalds, Twitter en de NS hun kennis delen in het LantarenVenster.

Ideale plek

Dit is de tweede editie van de Social Media Week. Tegelijkertijd met Rotterdam wordt de week ook in Londen, Miami en São Paulo georganiseerd. „Rotterdam is een centrale plaats voor de Benelux, is erg innovatief en heeft veel faciliteiten. Daarom leek het ons de ideale plek voor de Social Media Week”, zegt een woordvoerder.

Thema’s

Per dag is er een thema. Zo gaat de dinsdag over social mediagebruik bij de overheid, de dag erna het gebruik van social media in het bedrijfsleven. Ook technologie en social media in de maatschappij worden op de laatste twee dagen behandeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdam Social Media hoofdstad Benelux
Sluiten