Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 14 sep 2015

Rott Spots: Spirit

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Jojanneke Hagemeijer.

Het was me al opgevallen dat het terras bij Spirit altijd vol zit, maar zelf naar binnenlopen was er nog niet van gekomen. Het restaurant, dat onderdeel is van de Groene Passage, leek me namelijk wat saai, duur en wat suf. Maar niets bleek minder waar.

Biologisch is trendy en populair op dit moment en dat zei je goed terug bij Spirit. Vanaf acht uur ’s ochtends gaan de deuren open voor het ontbijt. Natuurlijk kun je er later ook terecht voor een lunch of diner. De zaak heeft een frisse uitstraling en er komt veel licht binnen.

Een minpuntje is wel dat het eten in buffetvorm is. Daardoor moet je apart van elkaar eten halen en dat is wat ongezellig. Maar dat wordt goedgemaakt door wat je kunt pakken. Dat is verrukkelijk. Frisse salades, couscous, tempé, rijstgerechten, sushi van bruine rijst, noem het maar op. Je kunt van alles een beetje nemen, want je betaalt per ons.

Mijn oog was duidelijk groter dan mijn maag en mij budget. Maar ach, de sfeer en het eten maken dat meer dan goed.

Resultaat

Decor: 9
Service: 7,5
Prijs/kwaliteit: 8
Eindcijfer: 8,4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Rott Spots: Spirit
Sluiten