Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Binnenland 30 sep 2015

Rott Spots: Floor

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Evy IJsselstein.

Een groot pluspunt van Café Restaurant Floor op het Schouwburgplein vind ik de gezellige tuin. Daarnaast is er een uitgebreide menukaart voor een leuke prijs. Je kunt van de kaart kiezen, maar je kunt je ook laten verrassen door diverse tapasgerechten of het driegangenmenu Floor. Hoewel veel restaurants de lunchkaart na 17.00 uur weghalen, kun je bij Floor de gehele avond ook van de lunchkaart kiezen.

Volop keuze

De champignons worden bij de paddenstoelenkweker van Tropicana gehaald. De keuze qua drank is heel groot. Zo zijn er 7 tap- en 51 flesbieren. Elke soort wijn kun je bovendien per glas bestellen.

Elk seizoen verandert de kaart. Ik vroeg aan de bedrijfsleider welke herfstgerechten hem aanspreken: „Als vegetariër zou ik zeker voor de Wellington met blauwe kaas gaan. De echte vleeseter zou ik de kalfsschenkel aanraden. Lunch? Doe me dan maar de burger XL of salade met gerookte forel.”

Beoordeling

Decor: 7
Service: 8,5
Prijs/kwaliteit: 9
Eindcijfer: 8,2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Rott Spots: Floor
Sluiten