Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 14 sep 2015

Opgelet: nieuw voorrangsvoertuig de weg op

Deelnemers aan het verkeer opgelet! Vanaf vandaag moeten we niet meer alleen opzij voor een rode (brandweer), gele (ambulance) en witte (politie) auto. Er is namelijk een nieuwe kleur bijgekomen: groen! Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) neemt vanaf vandaag als eerste regio in Nederland een groen voorrangsvoertuig in gebruik.

Lees ook: Politie legt systeem voor het innen van boetes plat

Leo Zaal, directeur Instituut Fysieke Veiligheid heeft vanmorgen tijdens de Wereldhavendagen het eerste groene voertuig overgedragen aan de algemeen directeur van de VRR. Door het nieuwe groene voorrangsvoertuig moet het personeel van de veiligheidsregio veiliger en sneller door het verkeer kunnen rijden, zodat ze direct met hun dringende taken aan de slag kunnen.

https://twitter.com/reinvl/status/640160105535807488

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Opgelet: nieuw voorrangsvoertuig de weg op
Sluiten