Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 8 sep 2015 / 12:00 uur

‘Ondergoed moet om je lichaam heen smelten’

Ondergoedlijn Bolas is gelanceerd. Maandagavond was het zover, de lancering van de ondergoedlijn van Everon Jackson Hooi (33). „Er is een grote last van mijn schouders gevallen. Ik was zo gespannen voor de lancering, maar ik zie alleen maar lachende gezichten”, vertelt de acteur. Metro vroeg vijf BN’ers hoe belangrijk ondergoed voor hen is.

Lees ook: Everon Jackson Hooi lanceert ondergoedlijn

Achmed Akkabi (31)
Acteur

Wat voor mij belangrijk is bij een boxer is dat er genoeg ruimte is voor je zaakje, die mag natuurlijk niet worden geplet. Ook moet het niet schuren en het moet goed gemaakt zijn. Ik verkleed me veel op de set en dan is goed en mooi ondergoed wel belangrijk. Verder is het helemaal niet belangrijk. Ik hou ervan om zonder ondergoed te lopen.

Timor Steffens (27)
Danser

Het is heel belangrijk dat het pakket goed blijft zitten als ik dans. Het is enorm irritant als het omhoog kruipt of beweegt. Een goede boxer blijft zitten en ademt goed. Daarbij moet het er ook wel leuk uitzien. Ik woon in Los Angeles en daar is het zo warm dat je vaak je shirt uitdoet. Het is wel mooi als je dan een boxer aanhebt die klasse uitstraalt. Als ik mijn kleding uitdoe, moet het er cool uitzien.

Ruud Feltkamp (25)
Acteur

Een boxer moet lekker zitten en er stoer uitzien. De kwaliteit is ook zeker belangrijk. Ik zie liever niet teveel frutsels. Het moet er strak uitzien. Dat er aan de binnenkant een print zit, maakt me niet uit. Die zie je op sommige momenten en dan maakt het niet uit.

Ferri Somogyi (42)
Acteur

Voor mij moet ondergoed lekker los zitten. Ik word hartstikke gek als het ook maar een beetje te strak zit. Daar kan ik echt niet tegen. Verder vind ik de stof echt heel belangrijk. Het moet goed voelen en goed gesneden zijn. Het beste is als je niet in de gaten hebt dat je een onderbroek draagt, dan is het goed.

Guido Spek (25)
Acteur

Ondergoed moet om je lichaam heen smelten. Een goed ademend stofje is belangrijk en het moet er ook vrolijk uitzien. Voor mij is het belangrijk dat als ik geen zwemkleding aanheb, ik met mijn boxer het zwembad in kan duiken. Daarna doe ik de boxer uit en loop ik zonder ondergoed in mijn spijkerbroek verder. Daar hecht ik veel waarde aan.

Reageer op artikel:
‘Ondergoed moet om je lichaam heen smelten’
Sluiten