Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 29 sep 2015 / 15:21 uur

Dit zijn de acteurs van Flikken Rotterdam!

Acteurs Cees Geel, Mark van Eeuwen en Huub Stapel schitteren in de nieuwe serie Flikken Rotterdam. Een van de vrouwelijke hoofdrollen wordt vertolkt door Maryam Hassouni. Wie het andere vrouwelijke personage speelt is niet helemaal duidelijk. De naam van actrice Maartje van de Wetering wordt genoemd.

Lees ook: Wie moeten de nieuwe Van Dongen en Wolfs worden?

Cast

Op het internet gaat een castfoto rond met daarop de acteurs van de nieuwe politieserie die in Rotterdam wordt opgenomen. Woensdagmorgen werd er bij De Rotterdam van Rem Koolhaas een fotoshoot gehouden. Een medewerkster van het bedrijf Motion010 zag de shoot, maakte er een foto van en plaatste die op het internet.

Lees ook: Politieserie Flikken krijgt Rotterdamse versie

Bevestiging

De AVRO-TROS bevestigt dat op de foto inderdaad de cast van Flikken Rotterdam te zien is. Namen wil de omroep nog niet prijsgeven, daar wordt maandag meer over duidelijk, laat een woordvoerder weten.

Zondag start opnames

De gemeente Rotterdam maakte donderdagmorgen bekend dat de opnames aanstaande zondag beginnen. Op welke plekken de filmcrew precies zal draaien, is onduidelijk. Er worden veel verschillende locaties in de stad gebruikt, schrijft de gemeente. ,,Voor de opnames kunnen mogelijke verkeers- of parkeermaatregelen getroffen worden. Direct betrokkenen worden daarover door de productie geïnformeerd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de acteurs van Flikken Rotterdam!
Sluiten