Metro
Metro Binnenland 23 sep 2015 / 14:05 uur

Club Capital: World of Food

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen

Ook Amsterdam Zuidoost is sinds 29 mei een foodmarkt rijker. World of Food heeft hier de deuren geopend. Het is letterlijk een overdekte markt, à la de Foodhallen in Amsterdam West, in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Binnen deze overdekte markt kun je op verschillende plekken eten bij de kraampjes, aan lange tafels en op de terrassen. In de oude parkeergarage Develstein in Zuidoost bieden wel 20 tot 30 ondernemende smaakmakers internationale streetfoodgerechten aan. Een dynamische cosmopolitische ambiance die nadrukkelijk verwijst naar de beroemde markten in Barcelona en London en de streetfoodmarkten in Azië.

World of Food is een enorme eetmarkt waar je kunt proeven van verschillende keukens. Surinaams, Indiaas, Hindoestaans, Ghanees, Creools, noem maar op. Een ideale plek om je eetinteresses te verbreden.

Adres World of Food: Develstein 100, Amsterdam ZuidOost

Cijfer: 7,5
Prijs / Kwaliteit: ****
Eten: ****
Design en ambiance: ***

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: http://www.culi-amsterdam.nl. Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Roopram Roti

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: World of Food
Sluiten