Metro
Metro Binnenland 28 sep 2015 / 18:37 uur

Club Capital: Traiteur Peperwortel

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen

Soms heb je even geen zin of tijd om te koken. Traiteur Peperwortel is dan een perfecte oplossing. Rijd hier even langs na je werk en geniet daarna van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Peperwortel is gevestigd in een karakteristiek, door druivenstruiken begroeid hoekpand op de Amsterdamse Overtoom. De zaak zit precies tegenover de Vondelkerk en de ingang van het Vondelpark.

Met liefde bereid

Al 15 jaar lang kun je dagelijks bij Peperwortel terecht voor verse en met liefde bereide maaltijden, tapas en quiches. De koks koken alles wat ze zelf lekker vinden: mediterraan, Aziatisch, Arabisch, maar ook Hollandse pot. Alle maaltijden zijn flink op smaak, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en er wordt altijd met veel verse kruiden gekookt.

Ook heeft Peperwortel een ruim assortiment van Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen en speciale biertjes, voorafjes, toetjes en taarten. De in 2013 overleden culinair journalist Johannes van Dam betitelde Peperwortel ooit als ‘Parel onder de traiteurs’.

Wisselende kaart

Het Peperwortelteam staat elke dag van 12.00 tot 21.00 uur voor je klaar. De kaart wisselt dagelijks. Je kunt het eten meenemen, maar je kunt in de zomer ook bij Peperwortel buiten op de bankjes zitten om even lekker te genieten van de zon.

Adres Peperwortel: Overtoom 140, Amsterdam

Cijfer: 8
Prijs / Kwaliteit: ****
Eten: *****
Design en ambiance: ***

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: http://www.culi-amsterdam.nl
Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Roopram Roti

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: Traiteur Peperwortel
Sluiten