Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 29 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Begin 2016 met dj Jeff Mills tijdens Nachtduik

Nina Kraviz, Jeff Mills en De Sluwe Vos zijn slechts drie dj’s die tijdens oud en nieuw het podium van Ahoy beklimmen.

Lees ook: Dj biedt excuses aan voor homofobe opmerking

Feestorganisatie Révolt achter Nachtduik, zoals de feestavond op nieuwjaarsavond heet, presenteert ook andere artiesten als Marcel Dettman, Âme, Clouds, KiNK en Abstract Division. Zij hebben al eerder opgetreden tijdens evenementen van Révolt-eigenaar Aziz Yagoub.

Révolt kwam deze zomer in het nieuws omdat festival Expedition op het laatste moment moest uitwijken van de locatie in het Bergse Bos naar Ahoy. Dat blijkt een prima alternatief. „De sfeer was tijdens Expedition heel goed. Daar komt bij dat we er al enige tijd aan dachten om te groeien met Nachtduik", zegt Yagoub.

Maassilo

De vorige edities van Nachtduik werden gehouden in de Maassilo. De kaartverkoop gaat donderdag om 12.00 uur van start.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Begin 2016 met dj Jeff Mills tijdens Nachtduik
Sluiten