Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 29 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Agent herkent overvaller tijdens brandstichting

Een 14-jarige Capellenaar is maandagavond herkend door een agent terwijl hij een brand probeerde te stichten. Hij wordt ook verdacht van het plegen van een overval eerder die dag aan de Couwenhoekseweg in Capelle aan den IJssel.

Foto

De jongen probeerde samen met een vriend brand in een portiek te stichten. Een agent herkende hem omdat zijn foto was getoond tijdens de briefing. De Capellenaar is aangehouden als verdachte van de overval, maar het onderzoek naar de andere verdachte loopt nog.

Lees ook: ‘Je..uhh…paar euro, of je leven!’

De beelden die tijdens de briefing werden getoond waren duidelijk. De daders waren ongemaskerd en staan scherp op de beelden van de beveiligingscamera’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agent herkent overvaller tijdens brandstichting
Sluiten