Job Halkes
Job Halkes Binnenland 14 sep 2015 / 13:47 uur

Afwezigheid Eerdmans op infoavond asodorp wekt woede

Het wegblijven op een informatieavond over asowoningen in Rotterdam-Schiebroek is wethouder Joost Eerdmans (Veiligheid) niet in dank afgenomen. Bewoners vonden dat hij tekst en uitleg had moeten komen geven over de plannen voor het asodorp nabij Meijersplein.

Criminaliteit

„Meneer is wel met zijn kop op tv en in de krant, maar weigert om ons hier te woord te staan”, aldus één van de boze bewoners. Ze zijn bang voor overlast in de wijk, drugsgebruik en criminaliteit. „Kan dat dorp niet op de Tweede Maasvlakte worden neergezet’, suggereerde een andere bewoner. De projectleider beloofde de vragen na de zomer te beantwoorden.

De woordvoerder van Eerdmans laat weten dat hij na de zomer zeker in gesprek gaat met de bewoners. Deze eerste avond was vooral bedoeld om feitelijke informatie te verstrekken.

Op Twitter wordt inmiddels de spot gedreven met het wegblijven van de wethouder.

Hier is Joost!

Inmiddels is hij terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afwezigheid Eerdmans op infoavond asodorp wekt woede
Sluiten