Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 16 aug 2015 / 08:00 uur

Zondagtip: Ketels aan de Kade

Foodliefhebbers opgelet. Vandaag vindt Ketels aan de Kade plaats. Hét festival waar voedselhistorie tot leven komt. Bezoekers kunnen midden in een historisch decor ouderwetse Rotterdamse producten kopen en proeven en aanschuiven bij de openluchtherberg. Misschien kun je ook nog wat opsteken van de diverse kookdemonstraties. Eet smakelijk!

Wat kost het?
Je kunt het festival gratis bezoeken, maar neem wel een goed gevulde portemonnee voor alle lekkere hapjes.

Wat moet je aan?
Het weer zit niet echt mee dit weekend. Trek laagjes aan en neem voor de zekerheid ook maar een paraplu mee. Als je helemaal in stijl van het festival wil gaan, kan je natuurlijk ook oud Hollands klederdracht aan trekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zondagtip: Ketels aan de Kade
Sluiten