Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 24 aug 2015 / 13:23 uur

Rotterdam zoekt allerleukste leraren van de stad

Juffen en meesters die werken in Rotterdam opgelet! De gemeente Rotterdam is namelijk op zoek naar de leukste docenten uit de stad. Voor het derde jaar op rij kunnen docenten worden genomineerd voor de verkiezing ‘Leraar van het jaar’.

Lees ook: Rotterdamse onderwijskoepel downgrade Cito-toets

In het zonnetje zetten

„We willen bijzondere leraren in het zonnetje blijven zetten”, laat een gemeentewoordvoerder via een persbericht weten. Leerlingen, maar ook hun vaders en moeders, kunnen onderwijzers in drie categorieën nomineren. Te weten: basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Lees ook: Rotterdamse kinderen worden steeds slimmer

Eerste fase

Aanmelden kan vanaf vandaag en tot 11 september op deze website. Na die eerste fase kunnen alle Rotterdammers via die site stemmen op de leraar die ze het meest aanspreekt. Daaruit komt een top drie en uit die namen kiest de professionele jury de leukste juf of meester.

Prijs: ambassadeur

Tijdens de internationale Dag van de Leraar, op maandag 5 oktober, worden de leraren van het jaar bekendgemaakt. De winnaars en winnaressen zijn een jaar lang ambassadeur voor goed onderwijs in Rotterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdam zoekt allerleukste leraren van de stad
Sluiten