Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 11 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Rott Spots: Beachclub Royal

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Tamara Jimenez.

Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal the place to be in Hoek van Holland. Deze stijlvolle strandclub heeft een mooi groot terras met diverse éénpersoons ligbedden. Maar er zijn ook romantische tweepersoons loungebedden om samen van de zonsondergang te genieten.

Het publiek is erg divers. Je ziet hier gezinnen met kleine kinderen en stellen die genieten van een hapje of drankje. Er is ook een partybar, omringd door palmbomen, waar je lekker een drankje kan doen met je vrienden. Ook is er een deejay aanwezig die de voetjes en heupjes doet swingen.

Trek

Na een heerlijke stranddag heb je natuurlijk trek, dus aan tafel. Op het ruime terras is het gezellig. We besluiten om ons te laten verrassen door het biologische vleesgerecht van de dag. Kalfsschnitzel met champignonsaus, aangevuld met patatjes en aardappels, krijgen we relatief snel voor onze neus gezet. Daarbij krijgen we een Noordzeesalade en Westlands Boerenbrood.

Heb je trouwplannen? Dan kan je hier ook terecht, want Beachclub Royal is een officieel erkende trouwlocatie. Moet je wel een beetje mazzel hebben met het weer…

Beoordeling

Decor: 7
Service: 7
Prijs/kwaliteit eten: 7
Eindcijfer: 7

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rott Spots: Beachclub Royal
Sluiten