Job Halkes
Job Halkes Binnenland 11 aug 2015 / 17:41 uur

Familie Spijkenisse zoekt liftende poes in Frankrijk

De familie Sanders doet de komende dagen een uiterste poging om poes Chloe in Frankrijk terug te vinden. Het huisdier liftte drie weken geleden mee in de caravan van de buren naar het vakantieland. Toen zij op de A71 ten hoogte van Orleans de deur openden bij een BP benzinestation, ging Cloe ervandoor.

Lees ook: Schattige baby-kitten probeert moeder na te doen

Het gezin is erg verdrietig en hoopt de poes snel te vinden. „Vorige week hebben we al een dag gezocht en nu zijn we teruggekeerd”, vertelt vader Gert-Willem. „Bij de dierenasiels in de omgeving hebben we flyers gebracht. Ook zijn we naar de parkeerplaats geweest waar Chloe voor het laats is gezien.” De familie wil alles doen om het trouwe beest te vinden. „Cloe voelt als een familielid en we willen alles gedaan hebben om haar te vinden. Het gemis knaagt.”

Reacties

Op internet is de zoekactie ook niet ongemerkt gebleven. Het opsporingsbericht is in binnen- en buitenland flink gedeeld. „We hebben heel veel reacties gehad. Ook Nederlandse mensen die in Frankrijk wonen, hebben ons hulp aangeboden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Familie Spijkenisse zoekt liftende poes in Frankrijk
Sluiten