Metro
Metro Binnenland 17 aug 2015 / 14:22 uur

Club Capital: Vaar mee als vip tijdens SAIL 2015

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Eens in de vijf jaar komen de grootste en mooiste Tall Ships, van over de hele wereld, naar de haven van Amsterdam voor de grootste zeilvaartshow van Nederland: SAIL Amsterdam. Wat kun je tijdens SAIL Amsterdam van 19 tot en met 23 augustus nu beter doen dan genieten van dit nautische spektakel op het water zelf, op één van de prachtige (zeil)schepen?

Het Nautisch Evenementen Bureau organiseert tijdens SAIL Amsterdam 2015, in samenwerking met een aantal rederijen, bijzondere vaartochten. Vanaf het ruime bovendek van de grote en comfortabele motorschepen, of aan boord van een traditioneel zeilschip, heb je het beste uitzicht op de spectaculaire Tall Ships van over de hele wereld.

Vip

Tijdens de vip-vaararrangementen wordt de inwendige mens tevens uitstekend verzorgd met verschillende soorten catering, denk aan hapjes, drankjes en snacks. Het Nautisch Evenementen Bureau biedt verschillende vaararrangementen aan. Er is keuze uit een Sail In en Sail Out vip-arrangement, brunch vip-arrangement of een ochtend-, middag- en avond- (plus vuurwerk) arrangement (het laatste arrangement is inclusief vuurwerk).

De prijzen van de arrangementen variëren van 49 euro voor een vaartocht overdag, tot 139 euro voor een luxe vip-arrangement tijdens de Sail In. Voor kinderen gelden aangepaste tarieven met korting.

Check de website www.sailevenementen.nl voor alle mogelijkheden en vertrekpunten en boek snel je ticket(s), aangezien er nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

Voor meer leuke Sail Amsterdam mogelijkheden: www.culi-amsterdam.nl/bluespoon-on-board-sail-amsterdam-actie. En volg CuliAmsterdam ook op Instagram.

Lees ook: Club Capital over LaSirène

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: Vaar mee als vip tijdens SAIL 2015
Sluiten