Metro
Metro Binnenland 17 aug 2015 / 14:02 uur

Club Capital: heerlijk dineren bij LaSirène

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen

Restaurant LaSirène is gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel in Oud-Zuid. Dit is de ideale locatie om te genieten van gastvrijheid en creatieve gerechten aan de Amsterdamse grachten.

Bij lekker weer kun je hier heerlijk plaatsnemen op het terras en bij minder weer binnen in het prachtige restaurant. In beide gevallen heb je een panoramisch uitzicht over het punt waar vijf grachten bij elkaar komen.

Wine and dine

De nieuwe chef van LaSirène biedt met zijn menu de beste seizoensgebonden ingrediënten en lokale producten aan. Tijdens SAIL Amsterdam 2015, van 19 tot en met 23 augustus, biedt LaSirène een speciaal driegangenmenu aan voor 32,50 euro. Bij dit keuzemenu kan er ook gekozen worden voor begeleidende wijnen by the glass.

Prijs-kwaliteit

LaSirène heeft een Bib Gourmand in de Michelingids, een onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook heeft het restaurant met de prachtige wijnen en magische gerechten een plek gekregen in de top 100 van Lekker 2015.

LaSirène is dus de perfecte plek om na een bezoek aan SAIL Amsterdam met klanten te dineren. Het is dan wel belangrijk om tijdig te reserveren.

Adres LaSirène: Apollolaan 2, Amsterdam

Cijfer: 9
Terras: *****
Prijs/kwaliteit: ****
Service: ****

Kijk ook eens op mijn blog www.culi-amsterdam.nl voor verdere hotspots in Amsterdam. En volg CuliAmsterdam ook op Instagram.

Lees ook: Club Capital over At Seven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: heerlijk dineren bij LaSirène
Sluiten