Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 19 aug 2015 / 13:58 uur

Al 10.000 Feyenoorders op virtuele Coolsingel

De goal van Kramer en de passes van Kuyt geven vertrouwen, zo blijkt uit het aantal mensen dat op aanwezig heeft geklikt op de Facebooksite Kampioensfeest Feyenoord.

Lees ook: Feyenoordfans plannen alvast kampioensfeest

Teller

Supporters geloven zo in de selectie van Giovanni van Bronckhorst, dat de teller van aantal mensen dat zegt af te komen op het Facebookevenement dat in juli werd aangemaakt nu op ruim 10.000 staat. Een maand geleden was dan nog 3000.

„Na het mislopen van Europees voetbal is de Feyenoordselectie enorm gebrand op een revanche. De jongens kunnen zich nu volledig gaan concentreren op de competitie. De verwachting is dat het enorm druk kan gaan worden, dus wees er vroeg bij, want vol is vol”, valt er op de pagina te lezen.

Lees ook: VIDEO: Kids Kuyt uit hun dak na verrassing papa

Uitnodiging

Zo’n 170 mensen geven aan ‘misschien’ naar het kampioensfeest te komen, 6000 mensen moeten er nog over nadenken en 1335 mensen wezen de uitnodiging af. Het evenement staat gepland van 8 mei tot en met 8 juni 2016.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Al 10.000 Feyenoorders op virtuele Coolsingel
Sluiten